OVER ONS

Waar Hogenbos voor staat.

Bij Hogenbos streven we ernaar een plek te creëren waar ondernemers graag willen werken en groeien. We geloven in een combinatie van duurzaamheid, samenwerking en een inspirerende omgeving.

Een plek met een centrale plek om andere collega-ondernemers te ontmoeten. Een plek waar je vol trots gasten ontvangt en waar je elke ochtend met plezier naartoe gaat. We verwelkomen graag regionale ondernemers die onze visie delen en samen met ons willen bouwen aan een succesvolle toekomst.

Ik ben Ludo.

In  januari 2022 opende ik de deuren van Hogenbos. Met mijn achtergrond in ondernemerschap en community building zag ik de behoefte aan een bedrijven-verzamelterrein dat verder gaat dan alleen werkruimte bieden. Mijn doel was om een omgeving te creëren waarin samenwerking, mogelijkheid tot groei en duurzaamheid centraal staan.

Ik ben geen traditionele huurbaas; ik zie mezelf meer als een betrokken buurman die altijd klaarstaat om te helpen. Of je nu technische ondersteuning nodig hebt, logistieke vragen hebt of gewoon een praatje wilt maken, ik ben er voor je. Met deze persoonlijke benadering wil ik ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt en optimaal kan presteren op Hogenbos.

Waarom kiezen voor Hogenbos?

Bij Hogenbos combineren we moderne faciliteiten met de rust van de natuur. Onze bedrijfsruimtes variëren van 45 tot 775 vierkante meter en zijn ideaal bereikbaar vanuit zowel omgeving Horst als omgeving Venray. Onze duurzame panden zijn gebouwd met gerecyclede materialen, voorzien van een zonneweide voor stroomopwekking en ontworpen met oog voor biodiversiteit en waterbeheer.

Daarnaast heerst er een ongedwongen sfeer met fijne collega-ondernemers en Ludo die graag met je meedenkt. Vanaf het moment dat je je bij ons vestigt, staan we voor je klaar. We bieden niet alleen een werkplek, maar een gemeenschap waarin je kunt groeien en vooral gewoon lekker kunt ondernemen.Ons Aanbod.

Wil je weten welke ruimte perfect is voor jouw bedrijf? Bel ons om te vragen welke ruimtes momenteel beschikbaar zijn. Je bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen en te zien of Hogenbos bij je past. Wij zien jouw bedrijf binnenkort graag in onze duurzame, fijne en betrokken werkomgeving!