Bedrijventerrein Hogenbos, een eerste indruk

Een professioneel gebouw draagt bij aan jouw imago als ondernemer. Je wilt immers dat de eerste indruk, zelfs als iemand nog op de parkeerplaats staat, een positieve indruk is.

Onze bedrijfsruimtes, de visie

Omdat wij onze deuren geopend hebben, vertellen we graag onze visie voor dit bedrijfsverzamelgebouw. En deze visie is simpel. Wij willen een plek creëren, waar wij zelf ook graag willen ondernemen. Een plek waar ondernemers uit verschillende disciplines werken en samenwerken, een plek waar ook een conferentieruimte is en af en toe een netwerksessie, een plek waar je vol trots gasten ontvangt en waar je ‘s ochtends graag naartoe gaat. Wij als eigenaren verwelkomen dan ook graag regionale ondernemers met een visie die aansluit op de onze.

Duurzaam ondernemen is duuraam huisvesten

Wij vinden het vanzelfsprekend dat we duurzaam ondernemen en dus ook duurzaam huisvesten. Onze aanpak om duurzamer te werken zie je bijvoorbeeld terug in:

-toepassing van gebruikte materialen bij de bouw van onze locatie;

-stroomopwekking door onze eigen zonneweide;

-infiltratie van regenwater;

-en focus op biodiversiteit bij het kiezen van plantmateriaal voor ons terrein.

Hoe werkt het?

Op de pagina aanbod en aanpak lees je precies wat wij verhuren en welke opties er zoal zijn. Staat jouw ideale bedrijfsruimte er niet bij? Laten we dan eens samen kijken of we deze voor jou kunnen ontwikkelen.